mandag den 13. april 2015

Rock climbing Wanaka

I weekenden var jeg på klatrekursus arrangeret af unipol, som er en slags sportsforening finansieret af universitetet. Vi var syv piger, der gerne vil lære eller blive bedre til rock climbing. Det var virkelig sjovt at prøve - og hårdt. Men noget helt helt andet end at klatre på en klatrevæg med greb. Her er der et utal af muligheder for at sætte fødder og hænder rigtigt, det er bare ikke altid man selv synes at en centimeter kvartskrystal er nok til at holde hele ens kropsvægt.. Vi havde det skønneste vejr om lørdagen, hvor vi var ude i solen fra 8 om morgenen til seks om aftenen - så skønt. Søndagens vejr bød på regn og hagl om formiddagen, men om eftermiddagen var der igen sol, og vi kunne komme ud og klatre noget mere. 
Tilbage i Dunedin og universitet er det blevet hunde hunde koldt! Der blæser en kold og våd vind fra Antartica, og der falder sne på toppen af bjergene og en enkelt vejr tæt på Dunedin er lukket pga sne!!! Jeg luner min under dynen og nyder at tænke tilbage på alle de solskinsdage jeg har haft hernede :)


Billede taget fra toppen af rebet - ca. 12 meter over jorden. Var nogle rigtig søde piger, der var med på turen, og man bliver hurtigt tætte, når man står med en andens liv i hænderne..

Sne på toppen af bjergene
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar